Vi söker nu en försäljningsingenjör för att driva försäljning och affärsutveckling inom vårt affärsområde system, som innefattar produktionssystem av allt från enskilda delsystem till kompletta maskin och automationssystem.

Inriktningen på din roll och uppdrag kan delvis anpassas efter din kompetens- och erfarenhetsprofil. Den kan förutom systemförsäljning exempelvis även innehålla försäljning av våra övriga produktionstjänster och av projektledning.

För att skapa optimala helhetslösningar åt våra kunder arbetar vi i partnerskap med företag som är specialister inom olika teknikområden.
Därför måste du ha en god förmåga att samarbeta med våra partnerföretag och affärsmässigt kunna paketera dessa tjänster i attraktiva kunderbjudanden. Här är även samarbete med kollegor en viktig del i arbetet.

Du har god teknisk- och affärsmässig kompetens då dina kontaktpersoner hos våra kunder ofta är tekniskt kunniga ingenjörer och tekniker samt professionella inköpare.

Tjänsten innebär såväl nykundsbearbetning som utveckling av befintliga kunder inom systemförsäljning.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning inom maskin- eller automationsteknik och har yrkeserfarenhet inom maskinkonstruktion eller teknisk försäljning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med ett starkt affärsdriv, teknisk kompetens och social förmåga.

Du rapporterar direkt till företagets VD.
Tjänsten är placerad i Tidaholm och arbetsområdet är Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan, senast 30 september 2020.

Du ansöker genom att skicka ett mail med personligt brev och CV till magnus@steensmek.se

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Magnus Andersson på 0706-851500.